@ C/O BAUER

Evelyn Julia Dahlberg med ”Female writers”

1 - 6 december

VERNISSAGE 30 November kl 15 - 20

c/o Bauer är inte bara ett galleri…

Det är ett hem för inspiration och drömmar som uppmuntrar till kreativt skapande och spännande möten. En plats för såväl nya som gamla vänner. En historisk lokal som bjuder på en unik upplevelse. Med noga utvalda detaljer att förgylla sitt hem med – förutom konst även handplockade vintagemöbler och nyproducerade guldkorn. c/o Bauer är en livsstil. Välkommen till min värld & välkommen tillbaka om & om igen

Evelyn Julia Dahlberg är skribenten, översättaren och journalisten som tack vare Jeanettes intiativ som gallerist, efter år av träda tagit upp skapandet och måleriet.

”Jag har målat och ritat sedan barnsben. På loven som 15 åring satt jag och läste konstböcker och utvecklade min måleriteknik. Det har alltid varit ett naturligt uttrycksätt för mig, vid sidan av att skriva. På gymnasiet hade jag högsta betyg i bild. Men livet ville en annan bana för mig. Nu känns det så förlösande och skönt att återigen få uttrycka sig i denna ädla konst. Jag vill främst med min utställning ”Female writers” beröra och locka till eftertanke om ett kall i en tämligen hård och tuff samtid.”

www.cobauer.com

 

 

 


Evelyn Julia Dahlberg

Evelyn Julia Dahlberg